NOTA LEGAL

Legal

El domini: hostaljaumet.com és propietat de HOSTAL JAUMET S.L amb el CIF B25281460, registre mercantil de Lleida, Full L-1621, Foli 134, Tom 89. El domicili fiscal de l'empresa és Ctra. de Barcelona –Andorra C-1412, 25750 Torà (Lleida).També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. +34 973 473077 F. +34 973 473081 o per e-mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Propietat intel·lectual i industrial:

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de HOSTAL JAUMET S.L.

Responsabilitat en els enllaços:

HOSTAL JAUMET S.L. inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. HOSTAL JAUMET S.L. no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de l’HOSTAL JAUMET S.L. amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d'informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a Ctra. de Barcelona- Andorra, s/n, 25750 Torà (Lleida) , Ref. Protecció de dades.

Bar-Snack Restaurant Terrassa - Terrace Business Meetings Piscina - Swimming Pool Wi-Fi Parking Credit Card Sala estar - TV Acces Adaptat Senders - Hiking BTT - tracks Historic Spots