COM ARRIBAR-HI

Torà: al centre de CatalunyaL’actual xarxa viària permet copsar la situació del municipi de Torà, en un indret estratègic per poder visitar tot Catalunya.

Autovia A2 (Barcelona-Lleida) direcció Igualada. AJorba, agafar la sortida 545 i continuar per la C-1412a, direcció Ponts-Andorra. Aquesta ha estat des de sempre la ruta tradicional i la més curta per anar de Barcelona a Andorra.

C-25 Eix Transversal: Sortida 103 en direcció Girona-Lleida. Sortida 93 en direcció Lleida-Girona. Un cop heu sortit de l'Eix agafar la C-1412a direcció Torà-Ponts-Andorra.

Calaf és la població més propera a uns 14 km de Torà. Compta amb una estació de la companyia ferroviària RENFE en la seva línia Barcelona-Lleida; així com amb diverses línies regulars d’autobusos: Hispano Igualadina (Calaf-  Igualada-Barcelona) i Transports Castellà (Calaf-Manresa).

La companyia d'autobusos Alsina Graells (ALSA)  fa el recorregut de Farga de Moles a Barcelona fent una parada al mateix municipi de Torà.  http://www.alsa.es/

Bar-Snack Restaurant Terrassa - Terrace Business Meetings Piscina - Swimming Pool Wi-Fi Parking Credit Card Sala estar - TV Acces Adaptat Senders - Hiking BTT - tracks Historic Spots