Ofertes i Propostes

Proposta de Natura a la Segarra

Proposta de Natura al Hostal Jaumet:

Estada rural + Ruta de senderisme amb el Jaumet

Vine a descobrir paisatges insòlits i desconeguts al centre de Catalunya. Deixant petjada per la Vall del Llobregós i per la Vall del Llanera.

Els oferim una estada inoblidable que combina la natura, l'oci, el plaer i la gastronomia en un entorn rural i familiar.

  El pack inclou:

  • SOPAR DEL TRAGINER
  • 2 NITS EN HABITACIÓ DOBLE (sense terrassa)
  • RUTA DE SENDERISME AMB EL JAUMET
  • 2 ESMORZARS DE LA SEGARRA
  • DINAR DEGUSTACIÓ 125è ANIVERSARI A L'HOSTAL

Preu per persona: 139 €

Rutes de senderisme:

Les opcions aniran condicionades depenen el nivell del grup:

- Opció A: ruta del Llanera o Torre de Vallferosa (de 6 a 10 km), en aquesta ruta s'inclou un esmorzar a l'aire lliure (picnic) complet: pa amb tomàquet, amanida, porró de cava, refresc, cafè, fruits secs ...

- Opció B: ruta al centre geogràfic de Catalunya (15 km), aquesta ruta inclou esmorzar de pagès a l'hostal de Pinós: carn a la brasa, pa amb tomàquet, mongetes, amanida, postres de músic i porró.

Nota: Es recomana que vagin amb un bon calçat i vestuari adequat.

Grups reduïts màx. de 6 a 10 persones. Per a grups més grans consultar el 973473077. La sortida de les rutes és a trenc d'alba.

* Les dates podrán ser modificades en funció de disponibilitat i / o meteorologia. Proposta no acumulable a altres ofertes i/o descomptes.

* Els preus indicats són per persona, 10% IVA  inclòs. Taxa turística no inclosa en el preu.

Bar-Snack Restaurant Terrassa - Terrace Business Meetings Piscina - Swimming Pool Wi-Fi Parking Credit Card Sala estar - TV Acces Adaptat Senders - Hiking BTT - tracks Historic Spots